torstai 6. huhtikuuta 2017

7. päivä; lounas rannalla ja auringonlasku pusupuistossa

Torstai

Toinen 12 tunnin yö takana. Nyt pitäisi jaksaa touhuta, vaikka mitä!

Aamupala hotellin ravintolassa. Maistelin munakasta ja join kupin teetä. Tee kyllä maistuu ihan mudalle - en ole taas saanut kunnon teetä koko viikkoon.

Tänään me lähdetään kävelemään rantaan ja ajatus on syödä rannalla ja odottaa auringonlaskua.

Kävelimme läpi Miraflowersin kohti rantaa. Kuvailin vähän taloja ja hienoja puita mitä kasvaa täällä. Aika monessa kadunkulmassa oli hedelmäkauppias. Hedelmät näyttivät tosi tuoreilta ja hyvännäköisiltä. Katukauppiaat varmaan tuovat torien parhaat hedelmät tänne, missä ihmisellä on varaa ostaa niitä. Olin katsellut isojen kauppojen esim. metron hedelmäosastoja ja siellä hedelmät olivat välillä aika ylikypsän näköisiä. Katukauppiailla näytti olevan hyvä valikoima - ja ihmiset ostivat pusseittain hedelmiä mukaansa.


Rannalla menimme ostoskeskukseen, Larcomariin. Se oli kasvanut sitten viime näkemän. Kauppoja oli kolmessa kerroksessa ja paljon ravintoloita. Kävelimme ja katselimme kauppoja. Tuntui hassulta, että helteestä huolimatta kaupat mainostivat talvisesonkia alkavaksi.


Kuvailin merta ja katselimme elämää ostarilla. Koska oli lounasaika, menimme syömään. Halusin ostaa chevitcea. Nyt rannalla sen syöminen oli luonnollista - lähellä merta. Saimme hienon ison chevitse-annoksen, jonka jaoimme suunnilleen kahtia - Bengt tosin väitti, ettei raaka kala ole ihan hänen herkkuaan. Minä söin artisokkapastaa ja Bengt ihan hurjan annoksen jotain paikallista lihapataa. Ei jälkiruokaa näiden annosten jälkeen.




Ruoan jälkeen kävelimme hitaasti pitkin rantaa, katselimme ihmisiä puistossa. Koiranulkoiluttajalla oli vaikka kuinka monta remmiä mukana ja koirat irti nurmikolla. Mitenköhän hän saa ne kaikki kiinni ja takaisin remmiin?

Aurinko laski 18.00 aikaa, mutta kuvailin viimeisen tunnin auringonlaskua eri kohdista puistoa ja värit muuttuivat ja syvenivät kun aurinko laski pikkuhiljaa. Tuli hienoja kuvia. Lopetimme kierroksen pusupuistoon eli Park de Amorin patsaan luo. Vielä viimeiset kuvat ja sitten aurinko oli mennyt.







Palasimme hyvissä tunnelmissa ja vatsa täynnä takaisin hotelliin. Vähän taisimme tehdä mutkaa, mutta perille tultiin ja sitten olikin aika taas katsella sähköposteja ja sosiaalista mediaa ja miettiä mitä seuraavana päivänä tapahtuu...

Huomenna on perjantai ja meidän kummipäivä perheen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti