torstai 30. maaliskuuta 2017

Lähtö omatoimimatkalle Peruun

Luulisi, että ihminen joskus oppii, mutta ei - aina on sama kiire ja tohina ennen lähtöä, niin että pakkaaminen jää viime tippaan ja sitten sitä miettii mitä unohtui.

Olemme lähdössä taas Peruun tapaamaan kummilapsiamme Limaan. Kävimme Perussa kaksi ja puoli vuotta sitten World Visionin kummimatkalla ja tapasimme silloin kummityttömme Kristinan sekä hänen äitinsä Bertan. Ihastuimme perheeseen niin, että otimme myös Kristinan pikkusiskon Zayhurin kummityttäreksemme. Nyt olemme matkalla tapaamaan heitä, mutta niin että matkaamme omatoimimatkalla ja samaan aikaan World Vision tekee kummimatkan, johon liitymme Liman ajaksi. Eli muuten olemme omillamme, mutta kaksi päivää olemme El Salvadorin kummikohteessa ryhmän kanssa sekä tapaamme kummilapsemme. Sitten seikkailemme taas omin päin ja olemme järjestäneet toisen kummitapaamisen World Visionin avulla vielä loppuviikkoon. Näin saamme tavata kummilapsiamme kaksi kertaa - kerran ryhmän kanssa ja kerran yksityisesti. Jännityksellä odotamme taas tapaamista.

Tänään on ostettu viime hetken juttuja, hoidettu työt lomaa varten kuntoon ja ilta pakkailtu. Nyt on kolme tuntia aikaa ennen kuin lähdemme kentälle - ei paljon nukuta tänä yönä.

Muuten se ei haittaisi, mutta olemme molemmat flunssassa, joten saa nähdä miten poskiontelot ym. suhtautuvat ilmanpaineeseen ja lentämiseen. Voi olla, että korvien kanssa tulee ongelmia. Lisäksi flunssa ja lääkkeet väsyttävät, joten alku ei ole lupaava. Mutta kunhan nousemme koneeseen ja lähdemme kohti Perua, niin fiilis varmaan paranee 100%.

Päivittelen matkaamme taas tänne blogiin eli matkapäiväkirja alkaa tästä - seuraavat päivitykset mobiilisti.

Matkaan lähden, matkaan lähden....♪♪♪🎝🎝♫♬♬